Hoop in alle kleuren

Sopraan Martine Reyners zingt voor het project "hoop in alle kleuren".

Martine Reyners

Openluchtconcert in het Begijnhof

Martine Reyners, bekend als opera-sopraan, brengt op 08 augustus om 21u. een gratis openlucht optreden in het Begijnhof van Hasselt.

Limburger, nog steeds

De Rotten van de Paardsdemerstraat, de Bonnefantenstraat, de Zuivelmarkt, de Badderijstraat, de stad Hasselt nodigden Martine Reyners uit om een concert te brengen samen met de bas Charles De Keyser en de Limburgse Pianist Peter Jeurissen in het teken van hoop. Ze reageerde positief want een van de Rotten van Hasselt, Armand Schreurs is een van haar goede vrienden. Ze mogen dan wel in het Brusselse wonen, beiden zijn ze Limburgers in hart en nieren. Ze dragen de provincie Limburg een warm hart toe.

Het optreden

Martine Reyners, bekend als opera-sopraan, zal op 08 augustus om 21u een gratis openlucht optreden in het Begijnhof van Hasselt brengen samen met de bas Charles De Keyser en de Limburgse Pianist Peter Jeurissen.

Op het programma

Het repertoire staat in het teken van hoop. Het zijn de Virga-Jesse feesten dus het Ave Maria zal ongetwijfeld op het programma staan maar ook andere stukken uit opera- & filmmuziek, en het hartverwarmend gedicht "I shall stand for love" staat ook op het repertoire.

Martine:’ Er werd gekozen voor muziek waarin de verbinding tussen mensen en de kracht van muziek en liefde naar buiten kan komen.’

Bekijk het volledige interview: hier

Nvdr. Wij danken Martine Reyners voor haar bereidwillige medewerking aan het concert, dit artikel en de video-opname.